Monday, 6 June 2011

about me , saqinah !

assalamualaikum , aku nak tulis gak pengalaman aku . one day , aku tengah berjalan-jalan . then , aku ternampak lah seorang budak ni , rase macam kenal je . tapi waktu tuh aku lupe sangat2 . die pun pandang gak , maybe la die pun kenal aku kan ? die datang , die tanya .' kamu ni hanisah ke ? ' aku pun balas je la . 'ya ' die tanye lagi . ' ingat kite tak ? kawan lame kamu time kat sekolah rendah dulu ?' punya lah penat aku fikir , sape plak minah ni . entah macam mana aku tercakap satu nama . then die senyum . aku sebenarnya rindu sgt2 kat name tuhh . tu yang tersebut , die cakap ' betul lah kite . tak sangka kamu ingat lagi kat kite . muka kamu tak berubah la dari dulu . ' aku senyum je la . ade la plak orang panggel suruh balek . aku pun salam lah ngn die and mintak nombor . since lepas tuh , kiteorang sentiasa contact .

to my beloved friend , i love you , jgn lupe kan aku !

No comments: